Μεταξοτυπία

Η εκτύπωση μεταξοτυπίας χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές, όπως ένδυση, σήμανση συσκευασίας, προϊόντων και πολλές άλλες εκδοχές. Η αξιοσημείωτη ποιότητα και η ανθεκτικότητα της εκτύπωσης μεταξοτυπίας την καθιστούν μια δημοφιλή και αξιόπιστη επιλογή για επαγγελματικές και δημιουργικές εφαρμογές. Στην Ιδέα και Πράξη χρησιμοποιούμε την μέθοδο μεταξοτυπίας στα περισσότερα είδη που διαθέτουμε.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της εκτύπωσης μεταξοτυπίας είναι η ανθεκτικότητα και η μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορούν να εκτυπωθούν, όπως υφάσματα, χαρτί, πλαστικό και μέταλλο. Επίσης, μπορεί να παράγει εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης και λεπτομέρειας. Στην Ιδέα και Πράξη χρησιμοποιούμε την μέθοδο μεταξοτυπίας στα περισσότερα είδη που διαθέτουμε.

Η διαδικασία της εκτύπωσης μεταξοτυπίας ξεκινά με την προετοιμασία του μεταξοτύπη. Αρχικά, ο σχεδιασμός ή η εικόνα που θα εκτυπωθεί μεταφέρεται σε ένα φιλμ μεταξοτυπίας. Στη συνέχεια, τοποθετείται πάνω στο υλικό που θα εκτυπωθεί, με τη μεταξωτή ταινία να βρίσκεται μεταξύ του μεταξοτυπία και του υλικού.